- onze diensten -

01.

Transport

Een verblijf in 't Hoogstehof begint uiteraard met het binnenbrengen van uw trouwe viervoeter. U kan uw hond enkel binnenbrengen tijdens onze openingsuren. Indien u zelf uw hond niet kan brengen, dan kunnen wij hem met onze transportservice ophalen. De onkosten voor de transportservice worden berekend op de gereden kilometers. Wij komen met plezier uw hond halen in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg of Brussel.

02.

Knip, Kam & Pluk

Zou u graag hebben dat uw hond tijdens zijn verblijf in ons hotel een volledige verzorgingsbeurt krijgt? Geen probleem, 't Hoogstehof zorgt ervoor dat uw trouwe viervoeter op het einde van zijn of haar vakantieverblijf gewassen, geknipt en gekamd wordt.

De praktische afspraken - tijdstip, aard van de verzorging en prijs - worden gemaakt nadat u de verblijfsovereenkomst hebt verzonden.

03.

Wasservice

Hygiëne is een prioriteit van het Hondenhotel 't Hoogstehof.

Daarom vragen wij onze klanten om geen dekens, kussens, slaapzakken en andere vochtabsorberende stoffen te voorzien in onze slaapmanden. Wij blijven ervan overtuigd dat de netheid van onze hotelgasten en het hotel mee worden bepaald door wat er in de slaapmanden ligt. Daarom zijn wij voorstander van een fleece, een anti-slipmat en een haar- en vochtwerende stof. Om dit te ondersteunen beschikken wij over een eigen was- & plasservice.

Klanten die wensen dat hun hond(en) steeds netjes in de slaapmand lig(t)(en) en/of graag “propere was” mee naar huis nemen na het verblijf, kunnen genieten van deze service. De afspraken hieromtrent worden gemaakt via het reservatieformulier en worden opgenomen in de verblijfsovereenkomst.

Voor meer info: info@hoogstehof.be of 03/889 43 46.

04.

Wandelpad

Indien u dit wenst worden er ontspannende wandelingen met de honden gemaakt op de eigendom van 't Hoogstehof. De dieren zullen zich hierdoor extra verwend voelen. Er kunnen ook foto's genomen worden van uw huisdier op het wandelpad.

05.

Speelweides met kunstgras

Op de ruime speelweides met kunstgras kan uw hond zich heerlijk uitleven. De speelweides draagt op deze manier bij tot een ontspannend verblijf. Indien u dit wenst kunnen er ook foto's genomen worden.

Er is keuze tussen 2 speelweides:

  • Cash (100m²)
  • Xavi (500m²)

06.

Warmtelamp

Wanneer hotelgasten individuele verwarming nodig hebben, is dit zeker geen probleem! Een zalige rustperiode onder een warme infrarood warmtelamp behoort tot de mogelijkheden.

07.

Spot on solution

U wil uw hond bij ons binnenbrengen, maar u heeft even de preventieve bescherming uit het oog verloren? Geen nood. Onze kwaliteitsproducten van Advantix zorgen dat uw hond beschermd wordt tegen vlooien, muggen, teken, luizen, ...

08.

Verkoop hondenvoeding

Bij Hondenhotel 't Hoogstehof of kan u ook hondenvoeding aankopen. In ons assortiment beschikken wij over de kwaliteitsvoeding van Flatazor en Duck natuurvoeding.

09.

Anti-slipmatten

Wij vinden het erg belangrijk om het verblijf van onze hotelgasten zo aangenaam mogelijk te maken. Vandaar dat we reeds enkele jaren de antilipmatten (3 in de binnenkennel) gratis ter beschikking stellen van onze minder mobiele viervoeters. Spijtig genoeg stellen we vast dat somige hotelgasten die matten stuk bijten. Vandaar dat we via de betalende service "De anti-slipmatten" een financiële tegemoetkoming vragen: 3 anti-slipmatten i/d binnenkennel = €5/dag.

10.

Cosy

“Huren van fleeces en kussens – tegen een lage dagprijs – voor uw 4-voeter tijdens zijn verblijf op ’t Hoogstehof”.

Van deze service kan zowel de klant als onze hotelgast genieten :

De klant :
*geen verhuis meer met kussens en fleece ;
*geen haar in uw wasmachine wanneer u uw kussen of fleece wast na uw vakantie ;
*’t Hoogstehof zorgt voor het onderhoud tijdens het verblijf van uw 4-voeter.

De hotelgast :
*de comfortabele kussens zijn van zeer hoge kwaliteit ;
*de fleeces zijn lekker zacht en warm ;
*de hotelgast ligt – tijdens het verblijf - steeds op proper gewassen kussens en fleeces ;